Videoproduktion i Stockholm

En film säger mer än tusen ord.

Vi hjälper er med videoproduktionen. En video är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, att sprida ditt budskap, berätta om tjänster eller produkter. En välfilmad berättelse framkallar känslor, ökar engagemanget, skapar förtroende. Det roligaste som finns för oss är att skapa berättelser som fångar och skapar intryck. Vi tror att ett bra första intryck är avgörande för en lång relation med dina kunder.

Fennec Media arbetar med digital filmproduktion och skapar enklare reklamfilmer, produkt- och företagspresentationer. Vi tar hand om hela processen, från idé till färdig video. Vi filmar med systemkameran Sony A7 SIII, en modern professionell spegellös systemkamera för video. De flesta av våra filmproduktioner sker i kundens miljö – vi kommer ut och filmar på de platser kunden önskar. Filmning i studio kan också arrangeras vid behov. Filmproduktion kan även kompletteras med fotografering i samma projekt.

När du hyr en videofotograf behöver videoproduktionen inte kosta mycket. Vi håller rimliga priser, anpassar oss efter er budget och hittar de mest kreativa och prisvärda lösningarna. Vår ambition är att även bolag och organisationer med mindre budgetar skall kunna visa upp sig med sevärda och relevanta filmer.

Vi finns i Stockholm men kan producera film i hela Sverige. Är du intresserad av film till ditt företag? Hör av dig till oss!

Se en kort inspirerande showreel från ett par tidigare inspelningar.

6 skäl varför videon är en av de mest effektiva formerna av marknadsföring.

Varje dag blir videomarknadsföring mer och mer populär i alla sociala nätverk. Videoannonsering är den mest effektiva formen av marknadsföring och en viktig del för att öka varumärkeskännedomen & försäljning. Låt oss se varför:

• Video förbättrar förståelse och sparar tid. 79% av konsumenter skulle hellre titta på en video för att lära sig om en produkt än att läsa texter på en sida.

• Videoinnehåll påverkar flera sinnen. Till skillnad från text är video ett audiovisuellt budskap. Dess komponenter – handlingen, visuell innehåll och ljud – har makt att utlösa en känslomässig reaktion från oss. Forskning visar att känslor faktiskt spelar en viktig roll för att påverka konsumenternas beteende. Köpbeslut grundar sig mer på känslor än logik och rationellt tänkande.

• Video bygger förtroende hos potentiella och befintliga kunder till företag och produkt. I videon kan du berätta om dina produkter eller tjänster och komma närmare kunden. Konsumenter är 64% mer benägna att köpa en produkt på nätet efter att ha sett videon.

Ökar engagemanget. Videon väcker uppmärksamhet. Användare delar intressant, roligt eller användbart videoinnehåll oftare än andra format på sociala medier.

• Videoinnehåll förbättrar webbplatskonvertering. Besökare stannar i genomsnitt 2 minuter längre på webbplatser som innehåller en video. Som ett resultat rankas webbplatser bättre i sökmotorer och lockar fler målgrupper. När du använder video är sannolikheten 53 gånger högre för rankning på första sidan av Google.

• Dina konkurrenter använder redan videomarknadsföring.
Undersökningar visar att 63% av företagen använder video som ett verktyg för marknadsföring.

Vill du presentera ditt företag, produkt eller tjänst med en snygg film?
Kontakta oss, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi går igenom ert företags behov.

Videoproduktion Stockholm. Videoproduktion i Stockholm. En kreativ reklamfilm är det bästa sättet att sticka ut. Fennec Media filmproduktion - reklamfilm & företagsfilm.

AniCura instruktionsfilmer

Video
Videoproduktion Stockholm. Videoproduktion i Stockholm. En kreativ reklamfilm är det bästa sättet att sticka ut. Fennec Media filmproduktion - reklamfilm & företagsfilm.

Filminspelning till STHLM Organic Skincare

Video
Videoproduktion i Stockholm. En kreativ reklamfilm är det bästa sättet att sticka ut. Fennec Media filmproduktion - reklamfilm & företagsfilm.

Gambit Grillhouse reklamfilmer

Video

Reklamfilm

En kreativ och spännande reklamfilm är det bästa sättet att sticka ut. Videoannonsering är en av de mest effektiva formen av marknadsföring för ditt företag. Vi anpassar varje produktion efter din idé och budget. Vi tar hand om hela processen, från idé, manus och planering, till filmning, bearbetning, effekter och klippning.

Videoannonser kan visas på många kanaler – på sociala medier, YouTube, på hemsidan eller på mässor. Vi anpassar formatet för varje kanal. Stick ut i bruset. Med en reklamfilm når man större uppmärksamhet och berör på ett djupare plan än med text och bild. Hör av dig så berättar vi mer!

Företagsfilm

Företagsfilm är en berättelse om företaget i videoformat. Målet med företagsfilmen är att stärka varumärket, presentera företagets verksamhet och tjänster, och bidra till bättre försäljning.

En företagsfilm kan innehålla intervjuer från medarbetarna eller kundreferenser, presentation av företagets tjänster eller produkter, miljö och arbetsprocess eller en berättelse om företagets historia, filosofí och värderingar.

Rekryteringsfilm

Medarbetare är företagets absolut viktigaste resurs. Många företag rekryterar regelbundet ny personal och har alltid plats för duktiga och drivna medarbetare. En företagsfilm kan göras med rekryteringssyfte. Rekryteringsfilmer kan publiceras på hemsidan, LinkedIn, Facebook och YouTube. Målet med rekryteringsfilmen är att inspirera nya medarbetare att söka jobb genom att berätta om företagets värderingar och arbetsliv, och visa företaget som en bra arbetsplats. Rekryteringsfilmer skapar engagemang och kan göra rekryteringsprocessen betydligt effektivare och smidigare.

Informationsfilm

En bra informationsfilm är enkel och tydlig. Med en informationsfilm är det lätt och effektivt att sprida information och utbildningar. Pedagogiska filmer förklarar, väcker intresse och gör det svåra lätt att förstå. Video förbättrar förståelse och sparar tid – de flesta personer skulle hellre titta på en video för att lära sig istället för att läsa texter på en sida. I en informationsfilm förklarar vi på ett enkelt och pedagogiskt sätt vilka ni är, vad ni gör, eller hur något fungerar. Vi producerar film till e-utbildningar, intern kompetensutveckling, instruktionsfilmer, fakta och mycket annat.

Get social! Följ oss gärna på Instagram.

Meny