Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide
Hemsidor

Vi tar fram alla typer av webbsidor, oavsett om du vill ha en landningssida, företagssida eller en webbshop. Vi vet att en webbsida med bra design stärker intrycket och lyfter företagets budskap – därför lägger vi stor vikt på UI design. Med vår passion för design och lång erfarenhet inom webbutveckling tar vi fram webblösningar som motsvarar dina behov.

Responsiv design

Mobil trafik står för över 50% av all e-handelstrafik. Därför är det viktigt att sajten blir responsiv. Alla webbsidor som vi producerar är mobilanpassade och ser bra ut på mobila enheter som smartphones och surfplattor.

Webbutik

Vill du sälja dina produkter eller tjänster på nätet? Låt oss bygga dig en snygg, säker och lättanvänd webbshop. Vi tar fram webbutiker med WooCommerce för WordPress, både för dig som vill starta, eller redan driver e-handel. Du får full kontroll över allt i din webbshop och kan enkelt lägga till eller ändra produkter – utan att det krävs några avancerade kunskaper i webbproduktion.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper dig med SEO-optimisering som förbättrar företagets närvaro på nätet och sökresultat i Google. När du syns på rätt sätt hittar fler besökare till dig och du får fler nya kunder.

Besöksstatistik och analys

Vi hjälper till och kopplar marknadens bästa statistikverktyg Google Analytics på din hemsida. Med Google Analytics får du en grundlig överblick över dina besökare och kan enkelt se hur många de är, hur långt de stannar på sidan och vilka sidor som är mer populära.

Löpande uppdateringar

Vid behov kan vi ta hand om löpande uppdateringar på din webbsida, publicering av nya produkter eller inlägg. Vi kan även sköta webbsidans tekniska underhåll, uppdateringar av systemet och tillägg.

Ett urval av referenser

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

En ny hemsida till EndoStockholm tandläkarklinik

Hemsidor

Ny hemsida till Tibra Medica vårdcentral

Hemsidor

Get social! Följ oss gärna på Instagram.

Meny