Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Grafisk produktion

Vi hjälper dig med grafisk produktion i alla dess former.

Trycksaker utgör ofta basen i ett företags kommunikation. Vare sig det handlar om visitkort eller en tjock katalog, så ska all information om företaget i tryckt form ge rätt intryck och förmedla rätt budskap. Vi tar fram snygga och intresseväckande trycksaker som presenterar dina produkter eller tjänster på bästa sätt.

Fennec Media hjälper dig från idé till tryckfärdigt original. Vi designar och formger alla typer av trycksaker, såsom broschyrer, produktkataloger, magasin, posters, annonser, vepor, foldrar m.m. Självklart kan vi också göra original utifrån dina skisser eller dina befintliga trycksaker.

Vill du ha hjälp med grafisk produktion? Välkommen att kontakta oss för mer information eller ett prisförslag.

Hu går det till?

Vi utgår ifrån dina underlag: text- och bildmaterial och eventuella önskemål. Vid behov hjälper vi till med text och bilder. Därefter tar vi fram förslag som presenteras för dig i pdf-format. Du kan återkomma med feedback och vi gör ändringar vid behov. Tryckfärdiga original levereras till dig eller direkt till tryckeri.

Enkla uppdateringar

Vi behåller dina filer efter varje utfört uppdrag. Det är enkelt för dig att be oss göra uppdateringar på en produkt som vi har tagit fram tidigare.

Personlig service

Alla uppdrag är lika viktiga för oss – stora som små. Vi lyssnar på era önskemål och ser till att skapa en produkt som optimalt motsvarar dina behov.

Ett urval av referenser

Brandbok till Grit Academy Yrkeshögskolan i Malmö

Trycksaker

Get social! Följ oss gärna på Instagram.

Meny